διαφιμηση

hotel sintrivanis..... mantas..... ads..... ads..... ads..... ads

keimeno

Στείλτε στο skotinaola@gmail.com τα σχόλια σας … της φωτογραφίες σας… την άποψη σας … και ότι άλλο εσείς θέλετε να αναρτήσουμε…

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Με μία απλή υπεύθυνη δήλωση το άνοιγμα νέων επιχειρήσεων





Την έναρξη εργασιών νέων επιχειρήσεων χωρίς την παρέμβαση του Δημοσίου δρομολογεί νομοσχέδιο που κατέθεσε την Πέμπτη στην Βουλή το υπουργείο Ανάπτυξης.

Χωρίς την παρέμβαση του Δημοσίου θα μπορούν, σχεδόν στο σύνολο τους, οι νέες επιχειρήσεις να ξεκινούν τη λειτουργία τους σύμφωνα με το νομοσχέδιο που κατέθεσε την Πέμπτη στην Βουλή το υπουργείο Ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο αυτό-συμμόρφωσης τους, οι επίδοξοι επιχειρηματίες θα μπορούν να πραγματοποιούν έναρξη εργασιών με μία απλή υπεύθυνη δήλωση.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους, οι νέες επιχειρήσεις δεν θα ελέγχονται αποκλειστικά από δημόσιους φορείς, αλλά και από πιστοποιημένους ιδιώτες, προκειμένου να διαπιστωθεί το αν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

«Το νομοσχέδιο στέλνει το μήνυμα ότι η Ελλάδα γίνεται πράγματι μια χώρα φιλική στις επιχειρήσεις και τους επενδυτές, Έλληνες και ξένους» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Στην ομάδα παρακολούθησης η οποία θα αναλάβει την επίβλεψη εφαρμογής του νομοσχεδίου θα συμμετέχουν, πέραν των ελληνικών Αρχών, η Παγκόσμια Τράπεζα και η Ομάδα Δράσης (Task Force) της Ε.Ε. για την Ελλάδα.

www.skai.gr