διαφιμηση

hotel sintrivanis..... mantas..... ads..... ads..... ads..... ads

keimeno

Στείλτε στο skotinaola@gmail.com τα σχόλια σας … της φωτογραφίες σας… την άποψη σας … και ότι άλλο εσείς θέλετε να αναρτήσουμε…

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Παπούτσια άνοιξη καλοκαίρι 2015




Αγαπημένα όλων των γυναικών, τα παπούτσια έρχονται και αυτή τη σεζόν με τις καινούργιες τάσεις που έχει να μας προτείνει η μόδα για να ξεχωρίζουμε και να είμαστε πάντα κομψές και στιλάτες. Στις παραγράφους που ακολουθούν, θα παρουσιάσουμε τις βασικές προτάσεις για τα παπούτσια άνοιξη καλοκαίρι 2015 που κυριαρχούν στα fashion shows και μας έρχονται από πολύ μεγάλους σχεδιαστές και οίκους μόδας.

Η ποικιλία είναι μεγάλη σε σχέδια, κοψίματα, φόρμες, υλικά και χρώματα. Κάποια έρχονται να μας εκπλήξουν και να κάνουν τη διαφορά με την καινοτομία τους και τα μοντέρνα στοιχεία που προβάλλουν, και άλλα διατηρούν τον κλασικό τους χαρακτήρα και τη διαχρονικότητά τους. Θα τα δούμε αναλυτικά και θα δώσουμε τις σημαντικότερες κατευθύνσεις για να μπορέσεις να κάνεις την επιλογή αλλά και τους δικούς σου συνδυασμούς αρμονικά και αποτελεσματικά.



Παπούτσια Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015: Οι κυρίαρχες τάσεις της μόδας



Ασυνήθιστα και πιο εξελιγμένα σχέδια

Η πρώτη από τις τάσεις για τα παπούτσια άνοιξη καλοκαίρι 2015, έχει να κάνει με τη σειρά παπουτσιών που προβάλλει κομμάτια δουλεμένα με περίσσεια τέχνη και λεπτομέρεια που ξεχωρίζουν και έχουν πολύ ενδιαφέρουσες πινελιές στα σχέδιά τους. Αναφερόμαστε σε παπούτσια που μπορεί να έχουν στοιχεία από δαντέλα, διαφάνεια, χάντρες, πούλιες και άλλα στολίδια. Τα δε χρώματα ποικίλουν ξεκινώντας από τα πιο αυστηρά μονόχρωμα, με κυρίαρχο το μαύρο, και πηγαίνοντας σε έντονες αποχρώσεις και ασυνήθιστες συνθέσεις χρωμάτων, όπου θα βρεις κυρίαρχα το κόκκινο με το μαύρο και το χρυσό. Κάποια από τα παπούτσια που περιλαμβάνονται σε αυτή την τάση μπορεί να είναι γεμάτα από glitter, κάποια άλλα να έχουν ιδιαίτερες ανάγλυφες υφές, άλλα χαρακτηρίζονται από boho επιρροές, άλλα πιο χοντροκομμένα με ξύλινα τακούνια ή πλατφόρμες , άλλα με έντονα χρώματα και εντυπωσιακά τακούνια με μεγάλη φαντασία.








Παπούτσια με διάφορες λεπτομέρειες

Θηλυκές, δημιουργικές και ενδιαφέρουσες προτάσεις ως προς τις λεπτομέρειες των παπουτσιών θα δούμε στη συγκεκριμένη τάση για τη φετινή σεζόν. Σε αυτή την περίπτωση δε μιλάμε για ποικιλία χρωμάτων αλλά για τα σχέδια και τις φόρμες που συνοδεύονται από άλλα πολύ ιδιαίτερα στοιχεία ως λεπτομέρειες του παπουτσιού. Είτε έχουμε κλασικές φόρμες και ψηλοτάκουνα, είτε φλατάκια ή πλατφόρμες, προτείνονται τα κομμάτια εκείνα που αν και πιο άνετα πλέον, εξακολουθούν να έχουν χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν. Είτε λουράκια στον αστράγαλο, με πολύ ωραία πρόταση τις μεγάλες αλυσίδες αντί γα ένα απλό λουρί, είτε κάποιες αγκράφες και πόρπες, είτε κουμπιά, κ.ά. Πιο εκκεντρική ιδέα και τάση είναι τα λουράκια από φτερό που προσδίδουν μία παραπάνω πινελιά πολυτέλειας. Ως προς τα χρώματα που συναντάμε σε αυτές τις προτάσεις, υπάρχει η κλασική μονοχρωμία αλλά δε λείπουν πολύχρωμες επιλογές.




Εξελιγμένα σπορ παπούτσια

Από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν δεν μπορούν να λείπουν και τα πιο σπορ παπούτσια μια και είναι απαραίτητα για άνεση και πρακτικότητα. Θα τα δούμε λίγο διαφοροποιημένα από τα κλασικά αθλητικά παπούτσια, σε πιο καινοτόμες και εξελιγμένες εκδοχές, με διάφορες λεπτομέρειες στα σχέδια αλλά και ποικιλία στα χρώματα (μονόχρωμα ή σε διάφορες αποχρώσεις). Προτείνονται για ένα νεανικό και πιο φρέσκο στιλ ντυσίματος, επομένως για πιο νεαρές ηλικίες.
Στις επιλογές που μας έρχονται, θα βρούμε πρακτικά και άνετα μονόχρωμα σπορ παπούτσια, άλλα και πιο γκλάμουρους και αστραφτερά, κάποια ακόμα και με εκτυπώσεις ζώων, πολύχρωμα, κ.ά. Και φυσικά το αποτέλεσμα που προκύπτει από μία μίξη αθλητικού και πλατφόρμας που ήδη έχουμε δει ως τάση από την προηγούμενη σεζόν.









Επίπεδες πλατφόρμες (σε πιο flat φόρμα)

Από τις βασικές τάσεις για τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά παπούτσια του 2015, είναι το σχέδιο της πλατφόρμας και μάλιστα στην πιο επίπεδη εκδοχή του (platform flats). Σε αυτή την τάση θα δεις παπούτσια που συνδυάζουν διάφορα σχέδια και λεπτομέρειες, άλλα σε πιο φωτεινά και έντονα χρώματα και άλλα πιο ουδέτερα σε φόρμες που είναι ταυτόχρονα άνετες και κομψές. Οι πλατφόρμες αυτού του τύπου είναι οι πιο μαλακές και πρακτικές για τις καθημερινές σου εμφανίσεις.









Παπούτσια με χοντρά τακούνια

Τα χοντρά τακούνια που έρχονται ως η επόμενη πρόταση για τα παπούτσια της σεζόν, αποτελούν ασφαλή και πετυχημένη επιλογή γιατί συνδυάζουν θηλυκότητα, πόντους και άνεση. Και φυσικά δίνουν στιλ καθώς αποτελούν την εξελιγμένη εκδοχή των ψηλοτάκουνων. Μεγάλη τάση αποτελούν τα ξύλινα χοντρά τακούνια, τα παπούτσια τύπου τσόκαρα (clogs), τα διαφανή τακούνια, ακόμα και τα πιο γκλάμουρους γυαλιστερά και λαμπιρίζοντα. Όχι μόνο σε ψηλοτάκουνα αλλά και σε πιο χαμηλού ύψους παπούτσια θα βρούμε το χοντρό στιλ στο τακούνι. Ως προς τα χρώματα είτε ουδέτερα είτε πολύχρωμα, όλα προτείνονται.









Παπούτσια με κρόσσια ως λεπτομέρεια

Τα κρόσσια αποτέλεσαν τάση και στα ρούχα και σε αξεσουάρ σε όλη τη φθινοπωρινή και χειμερινή σεζόν. Ως προς τα παπούτσια άνοιξη καλοκαίρι 2015, δεν μπορεί παρά να υπάρχουν και εδώ ως τάση , λόγω της λεπτομέρειας και του ιδιαίτερου στιλ που προσδίδουν τα κρόσσια. Αν μη τι άλλο τραβούν την προσοχή και αλλάζουν εντελώς το ύφος ενός κλασικού παπουτσιού. Η άνοιξη άλλωστε θέλει ένα παιχνίδισμα στο ντύσιμο και τα στιλ μας. Θα βρεις δερμάτινα κρόσσια σε παπούτσια από δέρμα κάποιου ερπετού, σε ανάγλυφου τύπου κομμάτια και σε πολλά άλλα σχέδια.







Παπούτσια με πολλά λουράκια και σανδάλια τύπου gladiator

Και φέτος, τα σανδάλια τύπου gladiator αποτελούν μεγάλη και δημοφιλή τάση, καθώς και διάφορα παπούτσια με πολλαπλά λουράκια στο σχέδιό τους. Θα συναντήσεις παπούτσια με τακούνι σφήνα πολύ θηλυκά με λουράκια και δεσίματα ως ψηλά στο πόδι, σανδάλια όπως αναφέραμε, άλλα με λεπτομέρειες από φερμουάρ, δερμάτινα με λουριά πολλά, διάφορα πιο στολισμένα, άλλα με 2-3 λουράκια πιο κλασικής γραμμής, άλλα με πιο μοντέρνα σχέδια και σε ποικιλία χρωμάτων.









Παπούτσια από δέρμα ζώων ή ερπετών

Ιδιαίτερα κομψά και πάντα ξεχωριστά είναι τα παπούτσια που προέρχονται από δέρματα ζώων ή ερπετών, αποτελώντας ένα ιδιαίτερο μοτίβο και μια έντονη τάση για την περίοδο που μιλάμε. Κυριαρχούν παπούτσια με λεοπάρ εκτυπώσεις, με δέρματα φιδιών, κροκοδειλέ, κλπ, που θα τα δούμε είτε σε ψηλοτάκουνα είτε σε πλατφόρμες, είτε σε πιο κλασικά γοβάκια, είτε σε σανδάλια.









Παπούτσια με φιόγκους

Μία από τις πιο χαριτωμένες τάσεις στα παπούτσια άνοιξη καλοκαίρι 2015, είναι οι φιόγκοι ως λεπτομέρεια, άλλοι μεγάλοι άλλοι μικρότεροι που προσδίδουν μία κοριτσίστικη πινελιά και φυσικά έντονη θηλυκότητα. Κάνουν ιδιαίτερα παιχνιδιάρικο και ζωηρό το αποτέλεσμα στην εμφάνισή μας και μπορεί να βρούμε ζευγάρια με έναν ή περισσοτέρους διακριτικούς μικρούς φιόγκους ή ένα μεγάλο και πιο εκκεντρικό. Θα τους συναντήσουμε είτε σε πιο καθημερινά στιλ παπουτσιού και ουδέτερα χρώματα είτε και σε βραδινά πιο γκλάμουρους στιλ ή και σε έντονα λαμπιρίζοντα χρώματα όπως χρυσό ή ασημί.









Μπότες και μποτάκια

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει ότι ακόμα και τις ζεστές εποχές του χρόνου, τα μποτάκια και οι μπότες δεν παύουν να είναι στο προσκήνιο ως προς τη μόδα των παπουτσιών. Το ίδιο ισχύει και φέτος, όπου θα βρούμε πάλι στις βιτρίνες μποτάκια και μπότες πολύ κομψά και άνετα, από διάφορα υλικά και σε ποικιλία χρωμάτων. Κάποια τύπου κάλτσα, κάποια σε σουέντ, άλλα δερμάτινα, μπότες σε μονόχρωμες επιλογές ή άλλες με ιδιαίτερη υφή, ακόμα και με διαφανή τακούνια. Ιδιαίτερα είναι τα τζιν μποτάκια αλλά και κάποια σε πιο χοντροκομμένο στιλ. Αυτά που ταιριάζουν περισσότερο στη σεζόν, είναι τα διάτρητα καθώς και οι παστέλ αποχρώσεις.











Παπούτσια με δέσιμο

Μεγάλη τάση για τη μόδα στα παπούτσια αποτελούν τα σχέδια με δέσιμο ως ξεχωριστή λεπτομέρεια και δημιουργία. Χαρίζουν και κολακεύουν το γυναικείο πόδι. Οι προτάσεις που κυριαρχούν είναι τα δεσίματα με δερμάτινα λεπτά κορδόνια είτε ψηλά στο πόδι μέχρι το γόνατο είτε πιο χαμηλά και ιδιαίτερα αυστηρά και επιβλητικά είναι στα ψηλοτάκουνα μαύρα δερμάτινα παπούτσια. Παπούτσια με δεσίματα γενικά θα συναντήσεις και σε σφήνες , σε μπότες, σε πλατφόρμες, σε όλες σχεδόν τις γραμμές παπουτσιών.









Δερμάτινα παπούτσια

Το δέρμα ως επιλογή για τα παπούτσια μας αποτελεί κλασική και διαχρονική πρόταση γι’ αυτό δεν μπορεί παρά να επικρατεί και στις τάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2015. Τα δερμάτινα παπούτσια είναι πολύ κομψά και καλαίσθητα και παρότι στη μονοχρωμία είναι ακόμα πιο σικάτα, προτείνονται σε διάφορες πολύχρωμες αποχρώσεις. Είτε σε τακούνια είτε σε σανδάλια θα απολαύσεις το δέρμα και θα είσαι μέσα στη μόδα. Εντυπωσιακό είναι ως πρόταση ένα δερμάτινο φλατ σανδάλι τύπου gladiator σε μπλε electric απόχρωση.









Παπούτσια με φτερά

Τελειώνοντας με τις τάσεις για τα παπούτσια της σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2015, θα αναφέρουμε μία πιο πρωτότυπη και ιδιαίτερη πρόταση, που δίνει πολύ μοντέρνο αλλά και εκκεντρικό χαρακτήρα στις εμφανίσεις μας. Μιλάμε για την τάση με τις λεπτομέρειες φτερού στα γυναικεία παπούτσια, που αν και μπορεί να θεωρηθεί υπερβολή , δεν παύουν να είναι μοδάτα και κομψά. Είτε ως λεπτομέρειες στα δεσίματα των παπουτσιών, είτε ως διακοσμητικά στολίδια στο υπόλοιπο, ως λουράκια, κ. ά, θα τα βρεις σε διάφορες φόρμες παπουτσιών από λαμπερά ψηλοτάκουνα μέχρι casual σανδάλια και επιλέγοντάς τα θα κάνεις τη διαφορά.









Παπούτσια γυαλιστερά

Από τις τάσεις στα παπούτσια που κυριαρχούν, δε λείπουν και τα πιο ξεχωριστά και λαμπερά κομμάτια για ιδιαίτερες εμφανίσεις. Με glitter και γκλάμουρους υφές, ξεχωρίζουν τα απαστράπτοντα παπούτσια που προτείνουν μεγάλοι σχεδιαστές . Πολυτελή και εκτυφλωτικά τα γυαλιστερά παπούτσια έρχονται σε μεγάλη ποικιλία τόσο σε χρώμα όσο και σε φόρμες. Από ψηλοτάκουνα μέχρι σανδάλια για άνετες αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακές εμφανίσεις. Τα πιο λαμπερά έρχονται σε χρυσαφί τόνους αλλά και σε ψηλά τακούνια. Οι υφές είναι επίσης πολυτελείς. Τα γυαλιστερά παπούτσια όχι μόνο είναι λαμπερά αλλά ταυτόχρονα κομψά και ελκυστικά.









Παπούτσια με τακούνι σφήνα και πλατφόρμες

Οι αγαπημένες μας πλατφόρμες και τα τακούνια σφήνα εξακολουθούν να είναι στη μόδα και στις πιο δημοφιλείς τάσεις. Κι αυτό γιατί ενώ είναι θηλυκά και γοητευτικά παπούτσια ταυτόχρονα είναι πολύ άνετα και πρακτικά, φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάθε περίσταση και μας βγάζουν ασπροπρόσωπους. Ακόμα και στις διακοπές μας μια άνετη χρηστική πλατφόρμα φοριέται χωρίς δεύτερη σκέψη. Συνδυάζοντας, λοιπόν, άνεση και στιλ, οι πλατφόρμες και τα παπούτσια σφήνες, όπως και σανδάλια σφήνες έρχονται σε μεγάλη ποικιλία ως προς τους συνδυασμούς και τις λεπτομέρειες. Άλλες πιο ουδέτερες, άλλες γυαλιστερές, με λεπτομέρειες, με λουριά, μονόχρωμα ή σε διάφορες αποχρώσεις , σε πολλά σχέδια και υλικά.









Παπούτσια με λουράκι Τ

Μπορεί διαβάζοντας τον τίτλο να μη σου πάει το μυαλό μόλις τα δεις όμως θα τα αναγνωρίσεις. Θυμίζουν μπαρέτα με ένα επιπλέον λουρί στο μπροστινό μέρος. Ανήκει και αυτό το στιλ παπουτσιού στις τάσεις που αναφέραμε με τα λουριά και το δέσιμο στον αστράγαλο. Πρόκειται για μια σειρά από σχέδια που αποπνέουν κλάση και κομψότητα και θυμίζουν άλλες εποχές. Διαθέτοντας όμως πινελιές νεοτερισμού και λίγη παραπάνω γκλαμουριά. Μπορείς να επιλέξεις σε μυτερά παπούτσια με λουράκι Τ, σε πιο στρογγυλά, σε κλασικά, σε μονόχρωμα ή σε πολύχρωμα.









Παπούτσια με εκτυπώσεις από αστέρια (star-printed)

Ένα πολύ συγκεκριμένο και ιδιαίτερο μοτίβο που έχουμε δει να φοριέται πολύ στα ρούχα έρχεται να προτείνει η μόδα για παπούτσια άνοιξη καλοκαίρι 2015 που αποτελεί μεγάλη και δημοφιλή τάση. Οι εκτυπώσεις με αστέρια (μεγάλα, μικρά, λιγοστά, πολυάριθμα, κλπ) αποτελούν αγαπημένη επιλογή για τις πιο μοδάτες και έρχεται σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων με το συγκεκριμένο μοτίβο. Σε πολλά στιλ και φόρμες παπουτσιών θα τα δεις, ακόμα και σε μποτάκια. Χαριτωμένα, ιδιαίτερα, μοντέρνα και πολύ στιλάτα, τα παπούτσια με μοτίβα αστεριών σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις.









Σανδάλια με χώρισμα στο δάχτυλο

Μία τάση δημιουργική και ευφάνταστη που έρχεται να συνδυάσει και να συνθέσει αρμονικά και όμορφα δύο δημοφιλείς φόρμες, τα σανδάλια και τα τακούνια, κλασικά ή και σφήνες. Το αποτέλεσμα οδηγεί σε μία πολύ στιλάτη και αρχοντική τάση υψηλού επιπέδου. Θα συναντήσεις μεγάλη ποικιλία και διάφορα σχέδια από άνετα και φλατ έως πρωτότυπα γοβάκια τύπου flip flop. Μονόχρωμα ή πιο περίπλοκα, αφηρημένα ή μινιμαλιστικά, είναι κάποιες από τις επιλογές που χαρακτηρίζουν την πρωτότυπη αυτή τάση με το χώρισμα στα παπούτσια.









Στιλάτα και μοδάτα mules

Τα mules δεν παύουν να βρίσκονται στα φώτα της μόδας για καλοκαίρι και άνοιξη μια και αποτελούν μια πολύ ξεχωριστή τάση στα παπούτσια καθώς συνδυάζει την άνεση με τη θηλυκότητα και το υπέρμετρο στιλ. Τα μοντέρνα mules μπορούν να συνοδεύσουν είτε πιο επίσημα και κομψά outfit είτε χαλαρές casual εμφανίσεις. Οι επιλογές είναι πολλές, από ψηλοτάκουνα με πιο λεπτά τακούνια μέχρι πιο χαμηλά ή χοντρά, ξύλινα ή με διαφανές τακούνι, μονόχρωμα σε ουδέτερους τόνους ή σε διάφορες αποχρώσεις.









Άνετα flat παπούτσια

Η περίοδος άνοιξη καλοκαίρι χαρακτηρίζεται για την ξεγνοιασιά, την ανεμελιά και την ευχάριστη διάθεση. Δε γίνεται, λοιπόν, από τη μόδα της εποχής να λείπουν παπούτσια άνετα και χαλαρά, πρακτικά που ταυτόχρονα χαρίζουν χάρη και κομψότητα. Δημοφιλή, λοιπόν, τάση για την περίοδο που μιλάμε αποτελούν τα flat παπούτσια με κύριο χαρακτηριστικό τους την άνεση. Ανακαινισμένα, ευφάνταστα και πιο δημιουργικά από προηγούμενες σεζόν, θα τα βρεις σε διάφορες φόρμες (μυτερά, τρυπαλωτά, με κοψίματα, σανδάλια, γοβάκια, κλειστά, τύπου Οξφόρδης, κ.ά. ), πιο κλασικά ή με διάφορες λεπτομέρειες όπως αγκράφες, λουριά, κορδόνια, μονόχρωμα ή πολύχρωμα. Ιδανικά για casual και καθημερινές εμφανίσεις.









Ψηλοτάκουνα παπούτσια και σανδάλια

Δε γίνεται να απουσιάζουν από τις τάσεις για τα παπούτσια άνοιξη καλοκαίρι 2015, τα πιο θηλυκά, σέξι και κομψά παπούτσια, τα ψηλοτάκουνα. Σε διάφορες φόρμες (πέδιλο, γόβα, σανδάλι) τα κλασικά και ταυτόχρονα μοντέρνα ψηλοτάκουνα κερδίζουν έδαφος και πολλές οπαδούς. Αφού μιλήσαμε ήδη για τα χοντρά τακούνια στα παπούτσια τώρα έχουμε την πρόταση για τον πιο κλασικό τύπο στο ψηλοτάκουνο δοσμένο με διάφορες λεπτομέρειες και δημιουργικές πινελιές ως προς τα χρώματα, την υφή και τα σχέδια. Δεν πρέπει να λείψουν από την ντουλάπα σου.









Παπούτσια τύπου cowboy και αντρικού στιλ

Μία πολύ διαφορετική τάση που προτείνεται και έχει τις ρίζες της στο καουμπόικο στιλ αλλά και μια γενικότερη έμπνευση από αντρικού τύπου παπούτσια, είναι αυτή η σειρά παπουτσιών. Δίνει έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα στα παπούτσια και το στιλ σου και προτείνεται για όσες επιθυμούν να είναι μέσα στην καρδιά της μόδας. Τα σχέδια είναι πολύ μοντέρνα και πρωτότυπα είτε σε μονόχρωμη εκδοχή είτε σε διάφορες χρωματικές συνθέσεις. Θα τα βρεις σε κολεξιόν πολύ μεγάλων σχεδιαστών κα σε διάσημους οίκους μόδας.











Παπούτσια με διαφανή τακούνια

Έχει ήδη αναφερθεί η τάση για διαφάνεια σε διάφορα σχέδια παπουτσιών, αποτελεί όμως ξεχωριστή σειρά η πρόταση για τα παπούτσια που έχουν ως χαρακτηριστικό τους το διαφανές τακούνι. Είναι μία πολύ εντυπωσιακή, μοντέρνα και ταυτόχρονα σικάτη λεπτομέρεια που σίγουρα θα αγαπηθεί. Ανεξάρτητα από το σχέδιο του παπουτσιού και το μέγεθος του τακουνιού, είναι πολύ κομψό το αποτέλεσμα και πολύ ενδιαφέρουσα η πινελιά που δίνει στην εμφάνισή σου.