διαφιμηση

hotel sintrivanis..... mantas..... ads..... ads..... ads..... ads

keimeno

Στείλτε στο skotinaola@gmail.com τα σχόλια σας … της φωτογραφίες σας… την άποψη σας … και ότι άλλο εσείς θέλετε να αναρτήσουμε…

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Τα βραδινά ντυσίματα των γιορτών, 10 λαμπερές εμφανίσεις




Κοντά φορέματα, κεντημένα, υφάσματα πολυτελή όπως βελούδο και μετάξι, σέξυ διαφάνειες, μάξι φορέματα, παγιέτες και φτερά. Όλα παίζουν τώρα στις γιορτές. Το μαύρο παραμένει κλασικό και είναι μια ασφαλής επιλογή, τα λαμέ έχουν επιστρέψει και κλέβουν καρδιές και βλέμματα, το μαλλί γίνεται βραδινό και συνδυάζεται τέλεια με tutu φούστες. Επενδύστε σε μια καλή οικολογική γούνα, ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και δώστε έμφαση στα παπούτσια. Όσο πιο ψηλά, τόσο πιο εντυπωσιακό το ντύσιμο. Επειδή λοιπόν θέλουμε αυτά τα βράδια, λίγη περισσότερη λάμψη, απ΄ότι οποιαδήποτε άλλη εποχή, επιλέξαμε τα 10 ωραιότερα ντυσίματα για τις πιο λαμπερές εμφανίσεις. Δείτε τους συνδυασμούς και πάρτε ιδέες!

1. Μαύρα, κοντά, μακριά, με έξω πλάτη, έξω χέρια, δαντέλες και βελούδα



2. Κοντό φόρεμα βραδινό, με πέτρες, παγιέτες, τούλι



3. Ρούχα λαμέ, ρούχα με παγιέτες, κεντήματα κι οτιδήποτε είναι τόσο λαμπερό που πρέπει να φορεθεί ένα γιορτινό βράδυ



4. Tutu φούστα με πουλόβερ με πέτρες για ένα απλό, ρομαντικό, ήσυχο ντύσιμο



5. Κοντό φόρεμα πάνω από το γόνατο σε καλό ύφασμα, στράπλες, με τιραντάκια για επίσημες προσκλήσεις



6. Μια πολύ μοντέρνα επιλογή που είναι όμως πολύ ασφαλής, φούστα μακριά με διαφάνειες που μπορούν να την τολμήσουν όλες, με απλό μαύρο μπλουζάκι ή crop top και ψηλές γόβες



7. Για δεξιώσεις που είναι απαραίτητο το επίσημο ένδυμα, χρειάζεστε ένα μάξι φόρεμα. Εμπευστείτε!



8. Φόρεμα που είναι ο,τι πρέπει για πρόσκληση σε δεξίωση αλλά και έξοδο σε κλαμπ. Κοντό, εντυπωσιακό γεμάτο πέτρες και στρας, ταιριάζει τέλεια!



9. Τα φτερά είναι πολύ της μόδας, τολμήστε τα παντού, σε φούστες, παντελόνια, μπλούζες, φορέματα.



10. Να άλλο ένα trend της φετινής μόδας, οι διαφάνειες. Δύσκολα να φορεθούν χωρίς σουτιέν, εκτός αν είστε μανεκέν με πολύ μικρό στήθος, όμως τέλεια φοριούνται με μπουστάκι ή πολύ φαρδιά εσώρουχα.