διαφιμηση

hotel sintrivanis..... mantas..... ads..... ads..... ads..... ads

keimeno

Στείλτε στο skotinaola@gmail.com τα σχόλια σας … της φωτογραφίες σας… την άποψη σας … και ότι άλλο εσείς θέλετε να αναρτήσουμε…

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Τριάντα χιλιάδες σφαίρες για την “εξόντωση” Ερντογάν και ο ρόλος των 2 καταδρομέων






Π. Καρβουνόπουλος

Η υπόθεση των δύο Τούρκων στρατιωτικών που παραδόθηκαν στις ελληνικές αρχές στα μέσα Φεβρουαρίου, περνώντας από τον Έβρο, είναι πιο περίπλοκη απ΄ αυτή των οκτώ στρατιωτικών που είχαν περάσει στην Ελλάδα με ελικόπτερο. Οι δύο Τούρκοι υπηρετούσαν στις Ειδικές Δυνάμεις (SAT) και φαίνεται ότι αποδεδειγμένα συμμετείχαν στην επιχείρηση δολοφονίας του Ερντογάν. Η οποία είναι επίσης μια ακόμη περίπλοκη υπόθεση με πολλά ερωτήματα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, η επιχείρηση εξόντωσης του Ερντογάν ήταν αποφασισμένη και καλά οργανωμένη. Ωστόσο αν και όπως καταγράφηκαν τα γεγονότα βρέθηκε στο στόχαστρο των πραξικοπηματιών και στο έδαφος και στον αέρα, ενώ πετούσε προς Κωνσταντινούπολη, κανείς δεν πάτησε τη σκανδάλη.

Σύμφωνα με όσα είχε γράψει η ΣΑΜΠΑΧ , οι καταδρομείς των SAT που είχαν αναλάβει τη δολοφονία Ερντογάν στο ξενοδοχείο Marmaris επέβαιναν σε τρία ελικόπτερα που απογειώθηκαν από τη βάση τους στο Beykoz,μια συνοικία της Κωνσταντινούπολης.

Στα οχήματα που χρησιμοποίησαν για τη μετακίνησή τους βρέθηκε ένα τεράστιο οπλοστάσιο. Φυτίλια εκπυρσοκρότησης,αντιαρματικές ρουκέτες,167 χειροβομβίδες, οκτώ αυτόματα όπλα MG3 και πάνω από 30.000 σφαίρες,διαφόρων διαμετρημάτων. Εικάζεται ότι τις αντιαρματικές ρουκέτες θα τις χρησιμοποιούσαν κατά του τεθωρακισμένου οχήματος του Ερντογάν. Το μόνο που έγινε τελικά ήταν μια επιχείρηση οπερέτα, στην οποία όμως οι δύο καταδρομείς φαίνεται να είχαν ενεργό ρόλο.

Ποια θα ΄ναι η τύχη τους; Αυτό θα το αποφασίσει η ελληνική δικαιοσύνη…