διαφιμηση

hotel sintrivanis..... mantas..... ads..... ads..... ads..... ads

keimeno

Στείλτε στο skotinaola@gmail.com τα σχόλια σας … της φωτογραφίες σας… την άποψη σας … και ότι άλλο εσείς θέλετε να αναρτήσουμε…

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Πολύς κόσμος και φέτος στην 5η γιορτή καστάνου στην Σκοτίνα Πιερίας (ΦΩΤΟ)




Σε έναν πετυχημένο θεσμό εξελίσσεται πλέον για την Σκοτίνα η καστανογιορτή

Με την απόλυτα πετυχημένη διεξαγωγή της γιορτής χθες 14 Οκτωβρίου την οποία παρακολούθησαν πάρα πολύ επισκέπτες κάθε ηλικίας καθώς και όλοι οι κάτοικοι.

Από άποψη οργάνωσης όλα ήταν καλά σχεδιασμένα κυρίως από την ομάδα εθελοντών της Σκοτίνας και με την βοήθεια της Πνευματικής κίνησης του Χωριού.

Πολλά χορευτικά συγκροτήματα καλή μουσική με την ορχήστρα του Μπόρα Παναγιώτη τον άπαικτο Χαλάτση Στέλιο στο τραγούδι, και την συμμετοχή του Σακκά και της Τζαλαλή στο κλαρίνο, άφθονο κρασί καλό σουβλάκι και φυσικά κάστανα αλλά και κέφι.

Στο προαύλιο χώρο του Σχολείου αρκετοί μικροπωλητές με την πραμάτεια πους έδωσαν και αυτοί το παρών και συμπλήρωσαν την γιορτινή ατμόσφαιρα.

Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου Κ. Δημόπουλος ο ο Τσιμήτρης Δημήτρης (εκπρόσωπος της αντιπεριφερειάρχη κυρίας Μαυρίδου Σοφίας ) Η Αντιδήμαρχος Ελένη Σαλιώρα ο Ν. Λαππας ο δημοτικός Σύμβουλος Γ. Ζτάνης ο πρόεδρος της κοινότητας Στύλος Αθανάσιος και άλλοι επίσημοι.



Ένα μεγάλο μπράβο στους εθελοντές και σε όλους τους εμπλεκομένους που έκαναν τα πάντα να περάσει ο κόσμος καλά και ΠΕΡΑΣΕ.