διαφιμηση

hotel sintrivanis..... mantas..... ads..... ads..... ads..... ads

keimeno

Στείλτε στο skotinaola@gmail.com τα σχόλια σας … της φωτογραφίες σας… την άποψη σας … και ότι άλλο εσείς θέλετε να αναρτήσουμε…

ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

Μερικά δωρεάν προγράμματα για να κάνουμε την ενασχόληση με τον υπολογιστή μας πιο εύκολη.

Η DVDVideoSoft διαθέτει μία σουίτα με διάφορα εργαλεία επεξεργασίας εικόνας, ήχου και video.
Μερικές από τις εφαρμογές των 45 προγράμματων: επεξεργασία video, ήχου, εικόνας, κατέβασμα και μετατροπή από Youtube, μετατροπές video και ήχου σε άλλα formats και πολλά άλλα. κλικ στην εικονα να το κατεβάσετε.
Π.χ τραβήξατε κάτι με την βιντεοκάμερα σας και θέλετε να το ανεβάσετε κάπου κάντε το mp4 και ανεβάστε το εύκολα.Το Winamp είναι ο πιο γνωστός και πλήρης Media Player. Μπορεί να αναπαραγάγει όλους τους γνωστούς τύπους audio, video, AudioCD, διαθέτει δικό του Media Library για οργάνωση και εύρεση των τραγουδιών και βίντεο σας. Κλικ στην εικόνα.Το Avidemux είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για βασική και απλή επεξεργασία video, όπως κόψιμο, μοντάρισμα, προσαρμογή εφέ κτλ. κλικ στήν εικόνα.


 Με το K-Lite Codec Pack μπορείτε να ενεργοποιήσετε στο σύστημα σας τη δυνατότητα αναπαραγωγής οποιουδήποτε πολυμέσου, video, audio, κλπ.
 K-Lite Codec Pack Standard: Περιλαμβάνει codecs για τις περισσότερες μορφές αρχείων που θα χρειαστείτε. Προτείνεται για τον μέσο χρήστη.
κλικ στην εικόνα.


Αυτό να το βάλετε ολοι.
 Ένας από τους πλέον γνωστούς media players, ο VLC media player μπορεί να «παίξει» σχεδόν όλα τα γνωστά audio και video formats, καθώς και με υπότιτλους, χωρίς την ανάγκη για επιπλέον codecs ή άλλου plugin.
Ξέρεται τώρα κλίκ στην εικόνα.
Το CCleaner είναι μια ισχυρή εφαρμογή συντήρησης και καθαρισμού για τον υπολογιστή.
Οι λειτουργίες που είναι ικανό να πραγματοποιήσει κάνουν το PC να δουλεύει γρηγορότερα και με πιο αποτελεσματικό τρόπο. κλικ στην εικόνα
Ενας απο τους καλλίτερους download manager και στα ελληνικά.
Ξέρετε εσείς καμία ταινία και ότι άλλο σας αρέσει!!!!!
κλικ στην εικόνα.
Είναι ένα πρόγραμμα που μπορείτε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας δηλαδή να κόψετε και να ράψετε να βάλετε όνομα να χαμηλώσετε την ανάλυση κ.τ.λ. κλικ στην εικόνα.

Τα ψέματα τελείωσαν κανένας δεν μπορεί να σας ξεγελάσει πλέον με αυτό το πρόγραμμα ξέρουμε τι υπολογιστή έχουμε αγοράσει. Από τις ιδιότητες επιλέξτε γλώσσα ελληνικά. κλικ στην εικόνα.


ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ !!!!! 

Πατήστε ΕΔΩ να  πάτε στην σελίδα .Τσεκάρετε τα κουτάκια με τα προγράμματα  που χρειάζεστε και πατήστε το Get Installer. Εάν τσεκάρετε πχ. 3  κουτάκια, και πατήσετε το Get Installer, θα σας κατεβάσει ένα αρχείο, που έχει και τα 3 προγράμματα που επιλέξατε ....ανοίγοντας αυτό το αρχείο, θα εγκαταστήσει αυτόματα και με τη σειρά όλα τα προγράμματα που επιλέξατε. Έτσι απλά και εύκολα.