διαφιμηση

hotel sintrivanis..... mantas..... ads..... ads..... ads..... ads

keimeno

Στείλτε στο skotinaola@gmail.com τα σχόλια σας … της φωτογραφίες σας… την άποψη σας … και ότι άλλο εσείς θέλετε να αναρτήσουμε…

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το skotinaola παρακαλώ επικοινωνήστε

Φόρμα επικοινωνίαςΠαρακαλώ όχι spamming!

Προτού στείλετε e-mail με απορία βεβαιωθείτε ότι:
Η απορία σας δεν υπάρχει ήδη με ανάρτηση.


Σχετικά με το θέμα διαφήμισης σας ενημερώνουμε ότι:

Τρόποι διαφήμισης στο skotinaola.

Ο ΠΡΩΤΟΣ

Αφορά τους ιδιοκτήτες και εκμεταλλευτές ενοικιαζομένων δωματίων και αφού γίνουν μέλη του συλλόγου ενοικιαζομένων δωματίων Σκοτίνας θα καταχωρούνται στην λίστα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη, και εφ όσων διαθέτουν site θα υπάρχει link δωρεάν, και θα ενημερώνονται με s.m.s. στα προσωπικά τους κινητά τηλέφωνα όπως και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου για θέματα που αφορούν τον τουρισμό.

 Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ

Αφορά κάθε είδους επαγγελματίες που θέλουν να ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ και να γίνει η διαφήμιση τους στα ενημερωτικά μας banner. Αυτό έχει κάποιο οικονομικό κόστος.
Επιλογές διαφήμισης: 1 μήνας – 3 μήνες – 6 μήνες- 12 μήνες
Όποιος ενδιαφέρετε να επικοινωνεί στο skotinaola@gmail.com.
Στην περίπτωση αυτή χρειαζόμαστε μόνο την διεύθυνση του site και μια φωτογραφία 125χ125 pixel.Στην ενότητα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ καταχωρούνται ΔΩΡΕΑΝ όλες οι άλλες ομάδες με κάρτα η όνομα και τηλέφωνο. π.χ καταστήματα, παντοπωλεία, οικοδόμοι, καφενεία, club κ.τ.λ . Σε περίπτωση που έχουν δικιά τους ιστοσελίδα και επιθυμούν σύνδεση στην ιστοσελίδα τους με link επικοινωνούν και αυτοί στο skotinaola@gmail.com. για να ενημερωθούν για το κόστος. ( μόνο όταν θέλουν σύνδεση με link προς την ιστοσελίδα τους αλλιώς είναι δωρεάν)
Στης ενότητες αυτές δεν μπορούν να διαφημιστούν τα τουριστικά καταλύματα γιατί ανήκουν σε άλλη κατηγορία.