διαφιμηση

hotel sintrivanis..... mantas..... ads..... ads..... ads..... ads

keimeno

Στείλτε στο skotinaola@gmail.com τα σχόλια σας … της φωτογραφίες σας… την άποψη σας … και ότι άλλο εσείς θέλετε να αναρτήσουμε…

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

«ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» | Φωτορεπορτάζ από την πρώτη συγκέντρωση υποψηφίων



«ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» | Φωτορεπορτάζ από την πρώτη συγκέντρωση υποψηφίων της παράταξης
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Απριλίου 2014 στο ξενοδοχείο LITO η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση των υποψηφίων συμβούλων της δημοτικής παράταξης «Ολύμπια Συμμαχία» με υποψήφιο Δήμαρχο το δικηγόρο Κώστα Δημόπουλο, με συνακόλουθο, σε περίπτωση εκλογικής επιτυχίας, την ανάληψη καθηκόντων αναπληρωτή δημάρχου από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο καθηγητή Νίκο Λάππα.







Κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν η συνένωση των δύο παρατάξεων, της παράταξης «Ολύμπια Γη» και της πλειοψηφίας των στελεχών της παράταξης «Κοινωνική Συμμαχία». Η συνένωση αυτή προκάλεσε τον ενθουσιασμό των υποψηφίων προκαλώντας ηχηρό χειροκρότημα.

Ο Κώστας Δημόπουλος, παίρνοντας το λόγο, ανακοίνωσε τις παραμέτρους της συνεργασίας με το Νίκο Λάππα και τους συνεργάτες του στην «Κοινωνική Συμμαχία» και επεσήμανε την επιβεβλημένα ανεξάρτητη, από κομματικές γραμμές, συμπόρευση.

Ο Νίκος Λάππας χαιρέτισε και αυτός με τη σειρά του την ανεξάρτητη αυτή συλλογική προσπάθεια δίδοντας έμφαση στην ανάγκη αλλαγής του πολιτικού σκηνικού στο Δήμο Δίου – Ολύμπου.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις και παράθεση απόψεων επί του προγράμματος αλλά και επί της εκλογικής διαδικασίας.



dionolympos.gr