διαφιμηση

hotel sintrivanis..... mantas..... ads..... ads..... ads..... ads

keimeno

Στείλτε στο skotinaola@gmail.com τα σχόλια σας … της φωτογραφίες σας… την άποψη σας … και ότι άλλο εσείς θέλετε να αναρτήσουμε…

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

To Μαξίμου γράφει γράμμα στον Αϊ Βασίλη… Λεβέντη




Πρόσωπο με πρόσωπο με τα ανοιχτά και παράλληλα καυτά ζητήματα της συμφωνίας με τους πιστωτές έρχεται πλέον η συγκυβέρνηση των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου. Με τη βίαιη ωρίμανση του Μεγάρου Μαξίμου να αποτελεί το σημείο αναφοράς για ολόκληρο το 2015, στο στρατηγείο της Ηρώδου Αττικού βλέπουν την πίεση των δανειστών για τη λήψη άμεσων αποφάσεων και την προώθηση συγκεκριμένων μεταρρυθμίσεων να αυξάνεται με μαθηματική ακρίβεια, την ίδια ώρα που μπροστά στη ρότα της κυβέρνησης σχηματίζονται νέοι ύφαλοι, οι οποίοι εκ των πραγμάτων θα δοκιμάσουν τα όρια και την αντοχή της ήδη εύθραυστης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Καμπανάκι

Η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων εντός του Κοινοβουλίου γράφει εδώ και σχεδόν δύο μήνες «153» στο κοντέρ της. Οι όποιες προσπάθειες για σωσίβια από την πλευρά του κ. Τσίπρα έπεσαν σε αντιπολιτευτικό τοίχο και πλέον άπαντες στο Μαξίμου στρέφουν την προσοχή τους στα θέματα-φωτιά του ασφαλιστικού, των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων και του φορολογικού των αγροτών, όπου η ανησυχία για νέα... αντάρτικα είναι εμφανής, παρά το πολιτικό μασάζ που επιχειρεί τις τελευταίες εβδομάδες ο Αλέξης Τσίπρας προς τους συντρόφους του.
Η αίσθηση της παγωμάρας είναι πλέον διάχυτη στις συνεδριάσεις των οργάνων της Κουμουνδούρου. Σχεδόν τρεις μήνες από την εκλογική νίκη της 20ής Σεπτεμβρίου και την επιλογή του κ. Τσίπρα να γυρίσει την πλάτη στα μηνύματα της συνεννόησης και της συναίνεσης, δείχνοντας προτίμηση στον κ. Καμμένο, τα μέτωπα οξύνονται και αναζητούν πεντακάθαρες απαντήσεις.

Κλείνουν… μάτι

Με τη συγκυβέρνηση να πλήττεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα από… καταιγίδα Καμμένου, στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, όπως για παράδειγμα ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, επιχειρούν να κρατήσουν «ζωντανές» τις περιβόητες μαξιμινές γραμμές για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, κλείνοντας, ταυτόχρονα, το… μάτι της συνεργασίας στον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος μοιάζει τη δεδομένη χρονική συγκυρία με το… χρυσό αποκούμπι, σε περίπτωση που στραβώσει το κλίμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Φλαμπουράρης έπλεξε το εγκώμιο Λεβέντη, όταν ερωτήθηκε (ΣΚΑΪ) για την πολιτική των ανοιγμάτων, κάνοντας λόγο για έναν πολιτικό που επί 35 χρόνια έδινε μια μάχη και υπερασπιζόταν συμφέροντα αδυνάμων.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΤΣΙΟΣ