διαφιμηση

hotel sintrivanis..... mantas..... ads..... ads..... ads..... ads

keimeno

Στείλτε στο skotinaola@gmail.com τα σχόλια σας … της φωτογραφίες σας… την άποψη σας … και ότι άλλο εσείς θέλετε να αναρτήσουμε…

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Οι πιο δυνατές φωτογραφίες της εβδομάδας Δείτε τι συνέβη στον κόσμο μέσα από το φωτογραφικό φακό






Χρώματα, πάθος, δάκρυα, προσπάθεια, επιβίωση, χαρά, πόνος.

Αν μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις τότε σίγουρα δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τις παρακάτω φωτογραφίες.

Στις παρακάτω εικόνες συμπυκνώνονται όσα έγιναν στον κόσμο την εβδομάδα που πέρασε.

Δείτε πως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Associated Press τα γεγονότα που συνέβησαν στον κόσμο τις τελευταίες επτά ημέρες.
Νέα Ορλεάνη, ΗΠΑ. Καρναβάλι στις όχθες του Μισσισσιπή



Η γενέτειρα της τζαζ με την αποικιακή αρχιτεκτονική στις όχθες του Μισσισσιπή, έχει μακρά καρναβαλική παράδοση.
Πορτ-ο-Πρενς, Αϊτή. Οκτώ χρόνια μετά την καταστροφή



Οκτώ χρόνια μετά τον σεισμό του Ιανουαρίου του 2010, μίας από τις μεγαλύτερες καταστροφές που γνώρισε ο πλανήτης, οι Αϊτινοί προσπαθούν να ξεχάσουν τις δυσκολίες και γιορτάζουν το καρναβάλι. Χιλιάδες κάτοικοι χόρεψαν στους δρόμους ξεχνώντας για λίγο τα προβλήματά τους.
Λισαβόνα, Πορτογαλία. Η παρέλαση των κλόουν



Μια οικογένεια χαιρετά στην κάμερα ενώ περπατάει στην παραλία μετά τη συμμετοχή τους στην παρέλαση των Κλόουν κατά μήκος της Σεσίμπρα, νότια της Λισαβόνας. Κάθε χρόνο στο καρναβάλι, χιλιάδες Πορτογάλοι και τουρίστες ντύνονται κλόουν για να λάβουν μέρος στην παρέλαση.
Ιβρέα, Ιταλία. Η «Μάχη των πορτοκαλιών», ένα έθιμο από τον Μεσαίωνα



Η «πραγματική μάχη» λαμβάνει χώρα στην Ιταλία, στην πόλη Ιβρέα με πολεμοφόδια τα τοπικά πορτοκάλια. Το έθιμο είχε ξεκινήσει ως μάχη μεταξύ των απλών πολιτών και των ευγενών για να γίνει ατραξιόν και τουριστικός μαγνήτης!
Κασμίρ, Ινδία. Προβλήματα σε λευκό φόντο



Ένας άντρας από το Κασμίρ, κάνει ποδήλατο στους παγωμένους δρόμους της Σριναγκάρ ένα κρύο χειμωνιάτικο πρωί. Τα χιόνια έπεσαν και σε πολλές περιοχές έχει κοπεί το ρεύμα προκαλώντας σοβαρότατα προβλήματα. Αποκλεισμένος είναι και ο μοναδικός δρόμος που συνδέει το Κασμίρ με την υπόλοιπη Ινδία.
Παμπλόνα, Ισπανία. Πομπή για τον Χριστό μετά το καρναβάλι



Ένας άνδρας ντυμένος ως Ρωμαίος στρατιώτης από την αδελφότητα «Hermandad del Señor» συμμετέχει στην πομπή για την Ανάληψη του Χριστού μια μέρα μετά το καρναβάλι στην Παμπλόνα της Ισπανίας.
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Ο νικητής των καλλιστείων σκύλων



Μπορεί η εβδομάδα μόδας στην Νέα Υόρκη να κλέβει την παράσταση για τους απανταχού λάτρεις της μόδας, ωστόσο για τους ιδιοκτήτες σκύλων τα βλέμματα είναι στραμμένα στα καλλιστεία σκύλων. Νικητής φέτος αναδείχθηκε ο Flynn, ένα αξιαγάπητο Μπισόν Φριζέ.
Πιονγκτσάνγκ, Νότια Κορέα. Μια τρομακτική στιγμή



Μία τρομακτική στιγμή πάγωσε στην κυριολεξία θεατές και αθλητές στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Alla Tsuper από τη Λευκορωσία επιχείρησε να κάνει ένα πολύ επικίνδυνο κόλπο στο ελεύθερο σκι των γυναικών με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να προσγειωθεί άτσαλα στο χιόνι.
Φλόριντα, ΗΠΑ. Θλίψη και οργή για το νέο μακελειό



Δεκαεπτά νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του μακελειού στο σχολείο της Φλόριντα. Ο 19χρονος Νίκολας Κρουζ μπήκε την Πέμπτη στο σχολείο και άνοιξε πυρ σκοτώνοντας 17 ανθρώπους. Στη συνέχεια παράτησε το όπλο του κι έφυγε. Παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για 17 ανθρωποκτονίες και δόθηκε εντολή για την κράτησή του χωρίς εγγύηση.
Μοντεβιδέο, Ουρουγουάη. Πολυήμερο πάρτι δρόμου



Στο Μοντεβιδέο της Παραγουάης πραγματοποιείται κάθε χρόνο ένα από τα πιο φαντασμαγορικά καρναβάλια στον κόσμο. Βασικό στοιχείο το ενδιαφέρον μείγμα νοτιοαμερικάνικης και αφρικανικής παράδοσης, καθώς πολλοί ντόπιοι είναι απόγονοι σκλάβων, ενώ διαθέτει και πολλά στοιχεία από το καρναβάλι του Ρίο.
Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία. Το πιο φαντασμαγορικό καρναβάλι του κόσμου!



Χιλιάδες μεταμφιεσμένοι, πανέμορφες και καλλίγραμμες γυναίκες, εκατομμύρια λίτρα αλκοόλ και φαντασμαγορικές παρελάσεις άνευ προηγουμένου είναι μόνο λίγα από αυτά που έχει να προσφέρει το πιο διάσημο αποκριάτικο πάρτι του κόσμου. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των σχολών σάμπα στο καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο ανεβάζει κάθε χρόνο τα στάνταρ με αποτέλεσμα περίπου 6 εκατομμύρια τουρίστες να επισκέπτονται την πόλη για να ζήσουν από κοντά την παρέλαση στο Σαμπαδρόμιο.