διαφιμηση

hotel sintrivanis..... mantas..... ads..... ads..... ads..... ads

keimeno

Στείλτε στο skotinaola@gmail.com τα σχόλια σας … της φωτογραφίες σας… την άποψη σας … και ότι άλλο εσείς θέλετε να αναρτήσουμε…

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Τι επάγγελμα κάνουν οι μεγαλοκαταθέτες της Ελβετίας





Τα αποτελέσματα έρευνας για τους Έλληνες με τις μεγαλύτερες καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες παρουσιάζει η εφημερίδα Τα Νέα. Από την ανάλυση του συνόλου των στοιχείων που έχουν διαρρεύσει για τους 2.148 πελάτες με ελληνικό ενδιαφέρον προέκυψαν 28 βασικές ομάδες επαγγελματιών και καταθετών: από δημόσιους υπάλληλους, βιομήχανους, και εφοπλιστές έως και αγρότες, νοικοκυρές, γιατρούς, σπουδαστές και άτομα που δηλώνουν ότι δεν έχουν καμία επαγγελματική ιδιότητα.

Η επαγγελματική κατηγορία που συγκεντρώνει τις περισσότερες καταθέσεις ήταν αυτή των ανώτατων στελεχών επιχειρήσεων-συμπεριλαμβανομένων αυτών που δήλωσαν την ιδιότητα του προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου: πάνω από 236.000.000 δολάρια μοιράζονται σε 67 λογαριασμούς, ενώ υπήρχαν και άλλοι 35 λογαριασμοί που εμφανίζονταν μηδενικοί. Αμέσως μετά ακολουθεί η κατηγορία των συνταξιούχων και αυτών που έχουν αποσυρθεί από την επαγγελματική δράση με 225.600.000 δολάρια σε 82 λογαριασμούς και μετά οι εφοπλιστές και ο ναυτιλιακός τομέας με 217.800.000 δολάρια σε 45 λογαριασμούς. Ο μεγαλύτερος αριθμός λογαριασμών εντοπίζεται στην ομάδα των νοικοκυρών με 95 που φιλοξενούν καταθέσεις και 106 μηδενικούς, ενώ ακολουθεί και πάλι η κατηγορία των συνταξιούχων.

Δείτε τους λογαριασμούς: