διαφιμηση

hotel sintrivanis..... mantas..... ads..... ads..... ads..... ads

keimeno

Στείλτε στο skotinaola@gmail.com τα σχόλια σας … της φωτογραφίες σας… την άποψη σας … και ότι άλλο εσείς θέλετε να αναρτήσουμε…

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Νέες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα για τη μαφία των Ρομά - Βρήκαν κοσμήματα, όπλα και ναρκωτικά


Νέες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα για τη μαφία των Ρομά - Βρήκαν κοσμήματα, όπλα και ναρκωτικά

Σε νέα επιχείρηση σε έξι διαφορετικές περιοχές προχώρησε η αστυνομία υπό την εποπτεία των δικαστικών αρχών, κάνοντας εφόδους σε σπίτια και ανοίγοντας τραπεζικές θυρίδες προσώπων που φέρονται να έχουν ανάμειξη στο κύκλωμα των Ρομά που ερευνούν από τον περασμένο Νοέμβριο την υπόθεση με τις εκατοντάδες ληστείες σε πολυτελείς κατοικίες.

Η συντονισμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε παράλληλα σε έξι περιοχές της Ελλάδας: Ελευσίνα, Ασπρόπυργο, Λιόσια, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βέροια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί κοσμήματα μέσα σε πλαστικές σακούλες, χρήματα σε μετρητά, όπλα και μικρές ποσότητες ναρκωτικών.

Οι ανακριτές κατά της Διαφθοράς, Ρέα Κατσιβέλη και Δημήτρης Φούκας, αξιοποιώντας πληροφορίες, μαρτυρικές καταθέσεις και στοιχεία της δικογραφίας, εντόπισαν τραπεζικές θυρίδες σε υποκαταστήματα δύο τραπεζών στις πέντε από τις έξι πόλεις που έγιναν οι έφοδοι σε σπίτια εμπλεκομένων. Σε αυτές τις θυρίδες εκτιμήθηκε ότι οι εμπλεκόμενοι έκρυβαν πανάκριβα κοσμήματακαι μετρητά από τις κλοπές.

Όλα τα κατασχεθέντα μεταφέρονται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Κατά τη διάρκεια της παράλληλης επιχείρησης, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας άνδρας που φέρεται να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη συμμορία των Ρομά, εναντίον του οποίου είχε εδώ και καιρό εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Αρχές Νοεμβρίου έγιναν οι πρώτες συλλήψεις για τη συμμορία που –κατά τα κατηγορητήρια- είχε διαρρήξει εκατοντάδες πολυτελή σπίτια την τελευταία 5ετία, με λεία μετρητά και ακριβά κοσμήματα. Αστυνομικοί και κοσμηματοπώλες ελέγχονται από τους ανακριτές για ενδεχόμενη εμπλοκή τους.

Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας, ο οποίος μετά την απολογία του, είχε κριθεί προφυλακιστέος και το προσεχές διάστημα αναμένεται να κριθεί το αίτημα αποφυλάκισής τους.