διαφιμηση

hotel sintrivanis..... mantas..... ads..... ads..... ads..... ads

keimeno

Στείλτε στο skotinaola@gmail.com τα σχόλια σας … της φωτογραφίες σας… την άποψη σας … και ότι άλλο εσείς θέλετε να αναρτήσουμε…

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Εν αναμονή της ανάληψης ευθύνης για την επίθεση με Καλάσνικοφ τα ξημερώματα κατά αστυνομικών των ΜΑΤ έξω απο τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στην ΕΛ.ΑΣ.

Σε αναμονή για την προκήρυξη των τρομοκρατών - Τι «βλέπουν» στην ΕΛ.ΑΣ


Πηγές απο την αντιτρομοκρατική εκτιμούν πως "η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη αντιποίνων για την σύλληψη των Ρούπα- Αθανασοπούλου καθώς και ότι ο δράστης είναι ασύλληπτος τρομοκράτης ο οποίος θέλει να στείλει μήνυμα πως η εγχώρια τρομοκρατία έχει το όπλο ανά χείρας".

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα γραφεία του γίνονται στόχος. Στις 25 Μαίου του 2014 άγνωστοι πυροβολούν κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ με Καλάσνικοφ, τότε την ευθύνη είχε αναλάβει η οργάνωση Επαναστατική αυτοάμυνα.



Πρόκειται για μια ομάδα που στις 9 Οκτωβρίου του 2016 έριξε χειροβομβίδα στη σκοπιά της γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Στις 23/12/2008 ο "Επαναστατικός Αγώνας" είχε επιτεθεί με καλάνσικοφ και υποπολυβόλο MP5 σε διμοιρία των ΜΑΤ στο Γουδί.

Στις 5/1/2009 η ίδια οργάνωση, χτυπά διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια, έξω από το υπουργείο Πολιτισμού και τραυματίζει σοβαρά τον αστυνομικό Διαμαντή Μαντζούνη.

Στις 5/5/2004 τοποθετεί βόμβα στο ΑΤ Καλλιθέας.

Στις 29/10/2004, η οργάνωση πυροδοτεί βόμβα σε γέφυρα της Πέτρου Ράλλη, ενώ διέρχόταν λεωφορείο με διμοιρία των ΜΑΤ.

Στις 30/4/2007 επιτίθεται με καλάσνικοφ, υποπολυβόλο MP5 και χειροβομβίδες κατά του ΑΤ Νέας Ιωνίας.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αναμένουν προκύρηξη για την επίθεση η οποία μπορεί να φέρει την σφραγίδα κάποιας γνωστής τρομοκρατικής οργάνωσης, όπως ο Επαναστατικός Αγώνας η ομάδα λαϊκών αγωνιστών ή κάποιας νέας για αποπροσανατολισμό.