διαφιμηση

hotel sintrivanis..... mantas..... ads..... ads..... ads..... ads

keimeno

Στείλτε στο skotinaola@gmail.com τα σχόλια σας … της φωτογραφίες σας… την άποψη σας … και ότι άλλο εσείς θέλετε να αναρτήσουμε…

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Προσοχή γιατί... κλέβουν τους καταλύτες των αυτοκινήτων



Μετά τις ζάντες, τις ρόδες, παλαιότερα τα… radio-CD, πλέον οι κλοπές σε οχήματα αφορούν σε άλλα εξαρτήματα – αντικείμενα που αποφέρουν και μεγαλύτερα έσοδα για τους κλέφτες. Συγκεκριμένα και όπως θα Οι καταλύτες περιέχουν πολύτιμα και ακριβά μέταλλα και βάζουν σε... πειρασμό τους κλέφτεςδείτε στα παρακάτω video το εξάρτημα που έχουν βάλει πλέον στο μάτι αφορά στο καταλύτη!


Καλά διαβάσατε καθώς οι καταλύτες των αυτοκινήτων έχουν μπει πλέον στο στόχαστρο των ληστών. Πώς γίνεται όμως η… δουλειά και πόσο εύκολα μπορεί να αφαιρέσει κανείς τον καταλύτη; Οι δράστες προσεγγίζουν το αυτοκίνητο που έχουν βάλει στο μάτι, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το έχουν σηκώσει και με έναν τροχό κόβουν το σημείο που βρίσκεται ο καταλύτης. Ο συγκεκριμένος περιέχει μέταλλα αξίας τα οποία πωλούν και κυρίως σε εταιρείες που δραστηριοποιείται στον κλάδο της ανακύκλωσης. Η όλη διαδικασία δεν παίρνει πάνω από ένα λεπτό.

Σε κάθε περίπτωση η όλη διαδικασία είναι πολύ βλαβερή για την υγεία των δραστών οι οποίοι μπροστά στο κέρδος δεν δείχνουν να νοιάζονται ούτε για την ίδια τους της ζωή.















































Καταλύτες κλέβουν και στη μέση του δρόμου!



















00:00







00:43