διαφιμηση

hotel sintrivanis..... mantas..... ads..... ads..... ads..... ads

keimeno

Στείλτε στο skotinaola@gmail.com τα σχόλια σας … της φωτογραφίες σας… την άποψη σας … και ότι άλλο εσείς θέλετε να αναρτήσουμε…

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Δείτε εικόνες από το C-130 που μεταφέρει ασθενείς με κορονοϊό Οριακή η κατάσταση στο σύστημα Υγείας - Άρχισαν οι αεροδιακομιδές



Σε πλήρη εξέλιξη είναι το επιχειρησιακό σχέδιο αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στο πλαίσιο της πανδημίας του κορονοϊού.

Σήμερα απογειώθηκε C-130 από το αεροδρόμιο της Καβάλας με τρεις γιατρούς και τρεις διασώστες που μεταφέρουν στην Αθήνα τρεις διασωληνωμένους ασθενείς με COVID-19. Οι ασθενείς θα νοσηλευτούν σε Ευαγγελισμό, Σωτηρία και Αττικόν.

Οι ασθενείς, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες του ekabnews.gr, μπαίνουν σε ειδικές κάψουλες.




Χθες το βράδυ (25/11) το ΕΚΑΒ, με ένα ΠΑ C-130 μετέφερε δυο διασωληνωμένα περιστατικά COVID-19 από την Ρόδο σε ΜΕΘ του Ηρακλείου Κρήτης.

Παράλληλα ήταν σε εξέλιξη αεροδιακομιδή περιστατικού COVID-19 με το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Super Puma από Άνδρο για Αθήνα.



Τραγική χαρακτήρισε μέσω του ΣΚΑΪ 100,3 την κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας λόγω κορονοϊού η πρόεδρος των γιατρών του νοσοκομείου Παρθένα Κιόρτεβε.

Όπως τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ έχουν γεμίσει οι ΜΕΘ, ασθενείς διασωληνώνονται σε χειρουργεία, ενώ άλλοι ασθενείς διακομίζονται σε Σέρρες, Αλεξανδρούπολη και Καβάλα. ΕπΙσήμανε δε ότι θα χρειαστεί να γίνει αεροδιακομιδή και άλλων ασθενών.