Υλικά
4 χοιρινές μπριζόλες (χωρίς το κόκαλο)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 κιλό φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 συσκευασία σάλτσα μανιταριών
Αλάτι, πιπέρι
Μία πρέζα σκόνη σκόρδου
Εκτέλεση
Βήμα 1
Αλατοπιρερώστε τις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές.
Βήμα 2
Κάντε το ίδιο και με τη σκόνη σκόρδου.
Βήμα 3
Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε τις μπριζόλες σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
Βήμα 4
Προσθέστε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια και συνεχίστε το σοτάρισμα για ακόμη 1 λεπτό.
Βήμα 5
Ρίξτε τη σάλτσα μανιταριών, σκεπάστε και χαμηλώστε τη θερμοκρασία.
Βήμα 6
Σιγομαγειρέψτε για 20- 30 λεπτά.